Sommar.

Hejdär bloggen.

Nu sitter jag hemma hos Janssons och har precis kommit hem från husbåten. Gårdagen blev en sjukt skön impulsdag. Vi började med att grilla hemma hos simon. Det var mysigt. Sen kom zta(play)boy över och spelade gitarr medans vi andra sjöng till. Mackan börjar få till det med gitarrspelet nu, grymt.

Efter vi hade skrikit lungorna ur oss till simple man så drog vi ner till husbåten och startade ett nytt uppdrag. "Lära Finkan åka vattenskidor".  Jag kom upp efter typ 4 gånger. Det vart dock inte en så lång tur på ljusnans blå vatten. Jag ramlade ganska snabbt. Men det var sjukt kul.

När vi kände oss trötta efter allt vattenskidåkande och badande så klämde vi in oss allihopa i en säng. Vi byggde en ställning till min mobil för att sen kunna kolla på Spiderman 3. Det kändes ju jävligt motiverande; Ligga bredvid två svettiga karlar som är lika hormonstinn som 19st 15åriga pojkar. Men det var trevligt.

Nu skriker tirre från köket att det är käk. Han är söt han, min tirre..


Lev varje dag som om den vore din sista. (Alexander Findikis, officiellt vattenskidsproffs.)









Hej Amanda!

Ensamhet.

Hej bloggen.

Först vill jag passa på att be om ursäkt för att jag inte har uppdaterat något på sistone. Det är många som har tjatat efter en update och hoppas det smakar.

Jag är hemma i Stockholm nu efter en helg full med jobb. Känner mig som en tornado inombords. Jag förstår ingenting. Jag känner mig så fruktansvärt förvirrad. Jag hoppas verkligen att du kommer till mig och ber om ursäkt. Ber om ursäkt för att du gjorde misstaget att säga upp kontakten, mellan dig och mig. Om det nu är så att ditt hjärta vill åt den stig du nu vandrar på så respekterar jag det och skulle uppskatta att ha dig som min vän. Om du nu känner att du vill offra något för mig, som jag alltid gjort för dig. Att veta att du kanske har sagt upp kontakten med mig känns fruktansvärt. Fan, jag har ju så sjuka framtidsplaner för oss två. Även om det som är nu inte är min högsta önskan så får jag leva med det ett tag. Leva livet ett tag, med dig som min vän. Jag är dock jävligt rädd för att om vi skulle bli vänner och skulle vara det ett tag. Att vi liksom skulle nöja oss med vänskapen och inte föra den vidare till något större. Det skrämmer mig. Jag kan aldrig formulera mig om det när vi pratar. Jag vill inte visa mig svag. Jag vet att jag är en stor del i ditt liv, iaf var. Att det alltid kommer vara så. Men varför kämpar du emot tussen? Är du rädd för något?

Nu har jag fått skrivit av mig lite, det känns skönt.

Ser fram emot yran och min resa tillbaka hem till grekland. Det är väl det som får en att stiga upp på morgonen. Och alla underbara vänner förstås.

Nu skiter jag i det här.

/Alexander

Thoughts

Hej bloggen!

Nu sitter jag har igen och tankte dela med mig av mina tankar och funderingar. Har precis vaknat upp fran min siesta sa jag ar lite seg.

Dagen borjade med att jag vaknade upp och drack vatten, som vanligt. Det maste ha varit nara 40 grader idag, sjukt varmt. Tog en ol och la mig i solsangen for att sola. Ringde min sotnos Robin for en karleksrapport. Det hade gatt javligt bra for honom, det gladjer mig. Det ar ju alltid kul nar det gar bra for andra, verkligen. Ar det nagon som ar glad sa ar det val JAAAAAK! (:))
Solade en stund och begav mig sen ner till gamla stan for en promenad. Gick ner till hamnen och satt mig igen. Det ar sa javla fridfullt dar. Jag sitter jamt och dagdrommer om att du ar dar med dig. Att vinden leker i ditt underbart blonda har. Att du sitter i mitt kna och tittar pa mig och ler. Haha, vilken javla mes jag ar. Fran och med nu ska jag bara skriva om fylla, nasblod och slagsmal och sant. Det ar mycket coolare.
Har lyssnat sjukt mycket pa U2 och John Mayer trio har nere. 2 Javligt bra band med en del tunga livelatar. Vart att kolla upp!

Nae, nu ska jag dra ner till stranden for ett kvallsdopp. Hoppas det ar bra med alla er darhemma!

Jamas!
/Alexandro


RSS 2.0