Update igen!?!?!?!!!

Fuck, ska jag starta en anonym blogg eller inte!?

Sorg, tårar och öl, WTF?

Jag har nu suttit och läst igenom alla mina inlägg från 2008. Tiden då jag inte hade lärt mig vad man delar med sig av i en blogg och hade en bästa vän som hette Lapin kulta.

Det är så jävla pinsamt att läsa skiten så färgen på mitt ansikte påminner om tyska turisterna som man alltid tyckte så jävla synd om på kreta. Sololja verkade ju inte vara en officiell uppfinning i tyskland än.

Men skit i det, nu är det nya tag.
Jag är numera vuxen, eller jag är väl tvungen att försöka bli det snart. Man måste ju ta lite ansvar när man har egen lägenhet, egna räkningar att betala, egna möbler och allt vad det heter. Allt har en positiv och en negativ sida. Ett som är säkert är att man har jävligt mycket mer att tänka på när man är vuxen och fjunen på hakan börjar bytas ut mot taggiga skäggstrån. Man måste liksom göra allt som morsan alltid har fixat till en när man var knodd. Nu förstår jag vilket jobb alla mödrar egentligen gör. Min mamma hade nog ett jävligt tufft jobb jämfört med alla andra, det känns ju lite creepy nu när man är (läs:kallar sig för) vuxen betalar en polare för att tvätta alla ens kläder vid 20års ålder liksom. Det finns ju så jävla mycket roligare saker att lägga tiden på än att tvätta. Känns jävligt ironiskt att säga så när man sitter och skriver ett blogginlägg? Jävla lowlife man är ibland asså =)

Nått jag vill poängtera innan jag låter sista punkten vara skriven för detta inlägg är att det är jävligt kul när helt absurda, oförutsägbara saker händer i livet. Det blir lite som en liten energikälla som man kan använda sig av när man som mest behöver det.

Det som känns rätt, är värt att kämpa för!

Guess who's back?

//Alexander Findikis.


RSS 2.0